0723 36 27 02
0722 62 40 96

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0723 36 27 02   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     

Investim in educatia noastra profesionala si apreciem in mod deosebit procesul de invatare zilnic. Toate oportunitatile de imbunatatire a celor mai recente tehnici si proceduri dentare se traduc prin cresterea preciziei si confortului pacientului.

Informatii utile

Imi este foarte teama de dentist, oare o sa ma doara? Imi poate afecta sarcina sanatatea dintilor? Au vreun efect pastele de dinti cu efect de albire? Cum trebuie sa imi ingrijesc proteza dentara?

Dictionar

Explicatia unor tehnici si procedee stmatologice precum sensibilitatea dintilor, coroanele dentare, puntile dentare, fatetele dentare, sigilarea dintilor, florizarile dentare, tratamentele de canal etc.
Aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o problema stomatologica de care suferiti? Doriti sa faceti o programare la cabinetul nostru?
Va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai jos sau utilizand formularul de pe pagina noastra de contact. Va asteptam cu drag!
0723 362 702
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
B-dul Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 3, ap. 2, sector 5, Bucuresti
Copyright© 2014 - 2022 CotroceniDental
Developed by FMS