0723 36 27 02
0722 62 40 96

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0723 36 27 02   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     


Cabinetul stomatologic Cotroceni Dental

Abordam cu profesionalism, flexibilitate si deschidere fiecare caz in parte, in regim de urgenta sau stabilind un plan de tratament specific fiecarui pacient. Planul de tratament este adaptat in functie de istoricul fiecarui pacient, dar si in functie de posibilitatile financiare. Totul este transparent, fiecare pas al interventiei este explicat si stabilit impreuna cu pacientul. Clinica noastra stomatologica asigura un program de lucru foarte flexibil, planificarea sedintelor facandu-se cu respectarea stricta a programului pacientului.
Echipa noastra este formata din medici specialisti profesionisti, oameni pozitivi, relaxati, pasionati de ceea ce fac si dornici sa se depaseasca pe ei insisi. Materialele calitative achizitionate de la producatori avizati international, aparatura de ultima generatie si daruirea fiecarui membru al echipei de a obtine rezultate perfect adaptate cerintelor fiecarui pacient sunt cuvinte cheie - pietre de temelie care au stat si stau la baza dezvoltarii clinicii noastre. Putem spune, fara falsa modestie, ca de-a lungul anilor am reusit sa transformam cazuri aparent imposibil de rezolvat in adevarate succese!
Misunea noastra este aceea de a va oferi o alta perceptie asupra cabinetelor stomatologice, de a schimba starea de frica de medicul stomatolog intr-o stare de relaxare, incredere si siguranta. Dorim sa va redam zambetul frumos si sanatos, zambetul luminos care va face sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra si care va acorda incredere in orice situatie. Va ajutam sa scapati de teama de a zambi! Misiunea noastra este aceea de a transforma pacientul nostru in prietenul nostru.
Plan de tratament
specific fiecarui pacient
Tratamente
fara durere
Program de lucru
foarte flexibil
Medici specialisti,
pozitivi si relaxati
Materialele de la producatori
avizati international

Valorile noastre


Profesionalism

Perseverenta

Incredere

Ajutor

Zambet

Aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o problema stomatologica de care suferiti? Doriti sa faceti o programare la cabinetul nostru?
Va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai jos sau utilizand formularul de pe pagina noastra de contact. Va asteptam cu drag!
0723 362 702
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
B-dul Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 3, ap. 2, sector 5, Bucuresti
Copyright© 2014 - 2022 CotroceniDental
Developed by FMS