0723 36 27 02
0722 62 40 96

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0723 36 27 02   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     

Timpul isi pune amprenta asupra tuturor, iar cea mai mare dovada a inaintarii in varsta sta chiar pe chipurile noastre: ridurile si pielea uscata. De aceea, la Cotroceni Dental, avem posibilitatea de a va oferi servicii care sa reduca amprenta timpului, iar dumneavoastra sa va bucurati de o piele vizibil intinerita.
Bredent - Fast & Fixed
Bredent - Fast & Fixed: dinti imediat prin implant dentar!
Fast & Fixed este un concept german dezvoltat de compania de renume mondial Bredent Medical in colaborare cu chirurgi de prestigiu prin care, intr-o singura sedinta, pacientului i se insera implanturile dentare si totodata i se aplica lucrarea dentara. Astfel, la finalul interventiei, pacientul paraseste clinica cu implanturi si dinti ficsi, capabil sa se reintoarca la viata sociala imediat.

Orice pacient, chiar septa sau octagenar, poate sa se intoarca la viata normala, beneficiand de avantajele unei danturi fixe. In acest sens, nu sunt putini pacientii care dupa multi ani de chin cu proteze mobile retraiesc bucuria de a manca din nou orice, plini de energie si pofta de viata (componenta psihologica beneficiaza de imbunatatiri radicale).

Ce este Fast & Fixed?
Fast & Fixed este un concept german dezvoltat de compania de renume mondial Bredent Medical in colaborare cu chirurgi de prestigiu prin care, intr-o singura sedinta, pacientului i se insera implanturile dentare si totodata i se aplica lucrarea dentara. Astfel, la finalul interventiei, pacientul paraseste clinica cu implanturi si dinti ficsi, capabil sa se reintoarca la viata sociala imediat.

Cui i se adreseaza conceptul Fast & Fixed?
Media de varsta in acest caz este in general trecuta de 45 de ani, insa datorita faptului ca sunt pacienti care, din pacate, neglijand problemele dentare raman fara dinti si ceva mai devreme, devin candidatii acesstui concept. Nu exista limita de varsta superioara si de aceea, orice pacient, chiar septa sau octagenar poate sa se intoarca la viata normala beneficiand de avantajele unei danturi fixe.

Care sunt particularitatile tratamentului?
Utilizarea unor sisteme de implant clasice, determina asteptari lungi (3-6luni) dupa inserarea implanturilor in vederea obtinerii osteointegrarii biologice (fixarea implantului in os) In concluzie, dupa protocolul standard, pacientul asteapta 6-12 luni pentru vindecarea osului transplantat, i se insera implanturile dupa care asteapta alte 3-6 luni pentru osteointegrarea lor si numai dupa aceea se realizeaza lucrarile dentare.

Ce este edentatia totala?
Edentatia totala se traduce prin pierderea tuturor dintilor de pe un maxilar sau de pe ambele maxilare. Reprezinta cea mai patologica stare morfofunctionala a sistemului stomatognat, perturband toate functiile acestuia cu consecinte asupra intregului organism. Astfel, cele mai importante functii ale sistemului stomatognat - masticatia, fonatia, fizionomia, automentinerea, sunt grav perturbate.

Implanturi si dantura fixa in aceeasi zi!
Fast & Fixed este o modalitate de tratament revolutionara pentru pacientii edentati (fara dinti) sau care sunt in pericol de a ajunge astfel. Faptul ca pacientii primesc in aceeasi zi implantele si o lucrare provizorie, imbunatateste considerabil gradul de acceptare al tratamentului. Folosind conceptul Fast & Fixed de la Bredent-Medical, putem oferi dinti ficsi, stabili si cu rezultate fizionomice predictibile pentru pacientii nostri.
Acid hialuronic
Ce presupune tratamentul?
La fel ca si in cazul tratamentului ridurilor, medicul face o anestezie locala, astfel incat pacientul sa se simta confortabil. Dupa anestezie, medicul va umple zona buzelor cu acid hialuronic. Tratamentul va avea loc tot in 2 etape, in functie de dorintele pacientului in ceea ce priveste marimea buzelor. Tratamentul dureaza 10-15 minute. Acidul hialuronic este metabolizat in mod natural de organism, prin urmare rezultatele nu sunt permanente, variind intre 6-9-12 luni.

Cum ajuta acidul hialuronic?
Acidul hialuronic imbunatateste buzele adaugand forma, structura si volum.

Care sunt beneficiile augmentarii buzelor cu acid hialuronic?
● Controlul asupra volumului buzelor: cantitatea de substanta poate fi controlata, astfel incat medicul are un control mai bun asupra volumului;
● Impartirea tratamentului pe etape pentru a obtine rezultatul dorit de pacient;
● Mici umflaturi ce trec imediat;
● Mai putine vanatai (sau chiar deloc), depinde de pacient;
● Rezultate durabile (nu permanente, ceea ce ofera posibilitatea incetarii augmentarii buzelor la un moment dat);
● Slabe sanse de a avea reactii alergice (acidul hialuronic se regaseste si in organismul nostru); Pentru pacientii care doresc buze mai pline, cu un contur bine definit, injectarea cu acid hialuronic este solutia perfecta, fara durere si perioada de recuperare mare.

Hyaluronica este o gama revolutionara de produse pe baza de acid hialuronic, prezent in mod natural la nivelul dermei si principalul component din structura pielii. Pentru hidratarea tesuturilor pielii este vitala pastrarea pielii hidratate si fine, cresterea elasticitatii ei, cresterea sintezei de colagen, inhibarea formarii ridurilor, stimularea regenerarii celulelor epiteliale si asigurarea fermitatii pielii.

Fiecare dintre produsele gamei Hyaluronica este foarte eficient in compensarea deficitului de acid hialuronic de la nivelul pielii, asigurand intinerirea pielii si reducerea aspectului facial ridat. Datorita acestor beneficii asupra pielii, stralucirea, densitatea, netezirea si elasticitatea acesteia sunt in mod vizibil redobandite. Cu Hyaluronica putem garanta pacientilor rezultate vizibile imediat, obtinute printr-o metoda sigura, care va oferi un aspect natural si stralucitor pielii.

■ Hyaluronica 1 - este un filler de lunga durata, dar nu permanent, care difuzeaza incet la nivelul pielii pentru a dobandi un aspect natural si neted. Se recomanda pentru tratatrea ridurilor superficiale spre medii si conturul buzelor. Este usor de injectat.
■ Hyaluronica 2 - este un filler de lunga durata, dar nu permanent, ce contine acid hialuronic reticular. Se recomanda pentru tratarea ridurilor medii spre adanci, cum ar fi ridurile de expresie si cutele nazogeniene. Datorita continutului de acid hialuronic reticulat este totodata o solutie exceptionala pentru augumentarea buzelor. Netezeste ridurile si reface instant volumul pielii. Este usor de injectat.
■ Hyaluronica 3 - gel biodegradabil, creat pentru a creste si/ sau reface volumul fetei, a remodela conturul facial si deformatiile pielii. Se recomanda a fi injectat in straturile profunde ale pielii.
■ Hyaluronica Mesolift – creat pentru a obtine hidratarea pielii si pentru a o mentine o perioada mai lunga de timp. Este creat pentru a fi injectat superficial la tesustului dermei. Actioneaza totdata ca hidratant si filler pentru liniile fine precum laba gastii, liniile provocate de zambet si fumat. Cea mai buna solutie ca tratament suplimentar dupa filler pentru a-i prelungi efectul.
PRGF
PRGF este o tehnologie indelung cercetati, care se bazeaza pe obtinerea unor formule terapeutice din proteine recoltate din sangele pacientului. Printre aceste proteine se disting factorii de crestere, care stimuleaza si grăbesc refacerea tesutului.

Beneficii ale PRGF:
● Grabeste vindecarea si procesul de regenerare;
● Reduce inflamatiile;
● Reduce riscul de infectii si complicatii post-chirurgicale;
● Garanteaza lipsa durerii;
● Garanteaza recuperare rapida.

Caracteristici:
● Versatilitate – permite crearea de pana la 4 formule terapeutice dintr-o singura recoltare;
● Volum redus de sange – 9ml;
● Rapid si simplu: o singura centrifugare – 8 minute si 20 de minute de preparare;
● Doza terapeutica;
● 100% Autogen;
● 100% biocompatibil, versatil si sigur;
● Fara efecte pro-inflamatorii, datorat lipsei leucocitelor din formula;
● Puternic efect bacteriostatic, cu eficienta in reducerea durerilor;
● Fara efecte nedorite, in cei 15 ani de tratamente si studii.

Se foloseste in:
● Zone post-extractionale;
● Regenerarea in jurul implanturilor;
● Defecte intraosoase;
● Ridicari de sinus;
● Largirea crestei;
● Cresterea verticala a crestei;
● Tratamentul defectelor parodontale.
Aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o problema stomatologica de care suferiti? Doriti sa faceti o programare la cabinetul nostru?
Va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai jos sau utilizand formularul de pe pagina noastra de contact. Va asteptam cu drag!
0723 362 702
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
B-dul Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 3, ap. 2, sector 5, Bucuresti
Copyright© 2014 - 2022 CotroceniDental
Developed by FMS