0723 36 27 02
0722 62 40 96

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0723 36 27 02   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.     

Acoperim toata gama de servicii stomatologice, pentru ca dumneavoastra sa obtineti un zambet minunat si sanatos.
Utilizam cele mai bune materiale dentare, iar tratamentele se efectueaza cu anestezie, asadar veti avea parte de o experienta lipsita de orice urma de durere.

Serviciile Cotroceni Dental

Profilaxia dentara
Aceasta ramura a stomatologiei sta la baza prevenirii afectiunilor stomatologice. Cu cat te pazesti mai bine, cu atat ai mai putin de suferit. Profilaxia consta in curatarea cat mai amanuntita si eficienta a tuturor structurilor cavitatii bucale accentul punandu-se pe dinti. Aceasta curatire se poate face atat de catre pacient acasa (ascultand instructiunile date de medic) dar si la cabinet prin metode profesionale.

Iata cum:
● Utilizarea unor tehnici corecte de periaj
● Folosirea de perii speciale interdentare
● Igienizarea lucrarilor protetice (fie ca acestea sunt fixe, mobie, mobilizabile sau pe implante)
● Utilizarea atei dentare
● Dusuri bucale
● Folosirea apei de gura
● Sigilari in cazul santurilor si fosetelor adanci si retentive pentru placa bacteriana
● Controlul placii bacteriene
● Detartratj cu ultrasunete + periaj profesional
● Fluorizare
Parodontologie
Gingivita si parodontopatia (cele mai fecvente tipuri de boli ale gingiei adulte) netratate sau tratate necorespunzator pot duce in timp prin agravare la pierderea dintelui, a mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor de pe arcada. Astfel se recomanda ca tratamentul in cazul acestor afectiuni sa se inceapa cat mai prematur.

Cotroceni Dental va ofera:
● Profilaxie parodontala
● Tratament parodontopatii
● Tratament gingivite
● Reechilibrare ocluzala in cazul dintilor afectati
● Operatii cu lambou, chiuretaje (tratament chirurgical muco-parodontal)
Endodontie
Uneori ati putea crede ca un dinte este total compromis, durerea este insuportabila si nu va doriti altceva decat sa scapati de aceasta si implicit si de dintele care o provoaca. Nu disperati, la Cotroceni Dental, prin practicile inovatoare endodontice, reusim sa salvam un dinte care altminteri ar trebui extras.

Tratamentul endodontic presupune indepartarea tesutului pulpar infectat, sterilizarea canalelor radiculare si obturarea acestora cu materiale speciale, astfel obtinand o etanseizare perfecta a acestora.
Odontoterapie
Dintii pot suferi de o multitudine de afectiuni, incepand de la carii simple pana la carii care se pot complica cu afectarea pulpei dentare si a parodontiului dentar. Aceste afectiuni se trateaza printr-o varietate de manopere si tratamente odontologice menite sa ajunga la un rezultat final care sa refaca structura si functionalitatea dintilor afectati. Pentru a se ajunge la acest rezultat, Cotroceni Dental foloseste materiale estetice si tehnici de ultima generatie.

Iata cateva dintre manoperele utilizate de noi:
● Tratamentul durerilor dentare (cauzate de carie si nu numai)
● Obturatii radiculare prin tehnici moderne efectuate cu materiale neiritante
● Tratamentul hipersensibilitatii dentare
● Efectuarea de obturatii fotopolimerizabile din materiale fizionomice
Protetica
In unele cazuri, anumiti dinti sufera distructii ireversibile, in urma unor carii complicate sau a unor traumatisme. In cazul acestor dinti nu se poate interveni prin tehnici de odontologie. In alte cazuri, dintii nu mai exista deloc pe arcada din varii motive (fiziologice sau nu).

In toate situatiile enumerate anterior intervin tratamentele protetice pentru restaurarea arcadelor dentare si a ocluziei normale a pacientului:
● Fatete ceramice sau compozite
● Coroane si punti dentare (materiale nenobile,seminobile si nobile)
● Protezari pe implante
● Proteze mobile si mobilizabile
● Proteze partial scheletate (clasice sau cu sisteme speciale)
● Incrustatii
● Reechilibrari ocluzale
Estetica dentara
In ziua de azi, pacientii pun tot mai mult pret pe estetica dentara. Sunt din ce in ce mai interesati de modul in care arata (culoare si forma) si de felul in care sunt dispusi dintii lor (alinierea dentara). Cum bine stim, eleganta incepe cu un zambet!

Astfel, Cotroceni Dental va poate ajuta sa obtineti zambetul mult dorit prin corectarea anumitor factori direct implicati in realizarea unui zambet sanatos:
● Proportiile dintilor
● Modul in care gingia se insera la nivelul dintilor
● Linia mediana a dintilor in raport cu cea a fetei
● Incongruente dento-alveolare cu spatiere sau inghesuire (spatiile dintre dinti dar si dintii prea inghesuiti)
● Simetria zambetului in raport cu proportia fetei
● Forma si culoarea dintilor
Ortodontie
Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu realinierea dintilor si aducerea acestora in pozitia normala, fiziologica. Aceste lucruri se realizeaza prin intermediul unor aparate dentare speciale.

Tratamentul ortodontic se practica atat in cazul copiilor, cat si adultilor, daca se intrunesc urmatoarele conditii:
● Malocluzie
● Aliniere defectuoasa

Cele doua cauze de mai sus duc la un aspect inestetic pe care pacientul doreste sa il corecteze. Erorile care pot fi corectate ortodontic se pot solutiona mai usor in timpul adolescentei decat in viata adulta, pentru ca oasele maxilare nu sunt inca complet dezvoltate.
Implantologie si chirurgie
Implanturile dentare, desi par pentru multi un lux, sunt de nenumarate ori solutia ideala realizarii unei protezari corecte si de lunga durata. Acestea trebuie luate in considerare pentru orice plan de tratament, mai ales in cazurile mai deosebite unde nu se dispune de o alta solutie.

Manevrele chirurgicale sunt foarte importante, in special pentru pregatirea terenului pentru o eventuala viitoare protezare. Iata cateva dintre solutiile bazate pe implante:
● In cazul in care exista doar un dinte lipsa, se poate suplini lipsa lui printr-un implant pe care se atasza un singur dinte (fara a se mai slefui dintii vecini sanatosi, in vederea realizarii unei punti)
● Protezare pe implante (totala/partiala)
Pedodontie
Pierderea precoce a dintilor deciduali (de lapte) poate conduce la complicatii in eruptia dintilor definitivi, lucru care face tratamentul dintilor copiilor esential si imperativ. Cei mici trebuie instruiti inca de la cele mai fragede varste in legatura cu igiena orala si importanta pe care aceasta o prezinta pentru viitoare lor viata de adulti.

Clinica noastra va ofera:
● Indicatii privind periajul dentar corect si igiena orala impecabila
● Tratament pentru dentitia decidua
● Corectarea anomaliilor dento-maxilare
● Prevenirea cariilor si a afectiunilor gingivale prin controlul placii bacteriene
Aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o problema stomatologica de care suferiti? Doriti sa faceti o programare la cabinetul nostru?
Va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai jos sau utilizand formularul de pe pagina noastra de contact. Va asteptam cu drag!
0723 362 702
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
B-dul Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 3, ap. 2, sector 5, Bucuresti
Copyright© 2014 - 2022 CotroceniDental
Developed by FMS